Η αποστολή μας

Η GEL.IT.UP by GIUP® από την δημιουργία της το 2011, κυριαρχεί και έχει καθιερωθεί παγκοσμίως στην συνείδηση των επαγγελματιών του χώρου περιποίησης άκρων , λόγω των καινοτόμων , αλλά και των υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας προϊόντων και τεχνικών που έχει αναπτύξει . Η προσοχή στη λεπτομέρεια, στην ποιότητα, στην ακεραιότητα αλλά και στην ικανοποίηση του πελάτη είναι οι κύριες αξίες της GEL.IT.UP by GIUP®. Tα προϊόντα μας παράγονται στην Ευρώπη σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς και τις νομοθεσίες της Ε.Ε.

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων περιποίησης άκρων , όπως παρακάτω: UV / LED Soak Off Gel Polish Systems /Ημιμόνιμα βερνίκια, Builder Gel Systems, Acrylic System, Πινέλα ακρυλικού και τζελ, Λίμες και μπάφερ, Nail Art, Μηχανήματα πολυμερισμού ,Λάμπες UV / LED / CCFL, Εργαλεία μανικιούρ-πεντικιουρ ,ονυχοπλαστικής (κόφτες, πενσάκια, pusher κλπ) και 3D Nail Art

Η εταιρεία λειτουργεί Nail School στη Βουλγαρία υπό την επίβλεψη της Master Educator Tsvetelina Trenova και διοργανώνει εκπαιδεύσεις και σεμινάρια σε όλες τα χώρες που δραστηριοποιείται. Επίσης συμμετέχει ως εκθέτης αλλά και χορηγός στις μεγαλύτερες εκθέσεις του χώρου.

Γιατί GEL.IT.UP by GIUP® και όχι κάποιο άλλο brand?

Επειδή προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων  του επαγγελματία ομορφιάς, που επιμένει ακόμα στην ποιότητα. Δέσμευσή μας ειναι η συνεχής ανανέωση, βελτίωση και τεχνική υποστήρικη στα  προιόντα που παραγουμε .Γιατι GEL.IT.UP by GIUP® υποστηρίζει και πιστεύει στην ιδιαιτερότητα και στην μοναδικότητα κάθε τεχνίτη/τριας ξεχωριστά και κάθε η αποψη  σας μετραει.

Τα πλεονεκτήματα  των καινοτόμων ημιμόνιμων βερνικιών  της GEL.IT.UP by GIUP® που τα έχει καθιερώσει ως τα  πλέον αξιόπιστα και πρώτα στην προτίμηση και στην συνείδηση των τεχνιτριών και γενικά των επαγγελματιών του χώρου ομορφιάς ,είναι τα εξής:

Έχουν μεγάλη διάρκεια
Εξαιρετική και έντονη λάμψη
Εύκολη αφαίρεση
Δεν μαζεύουν, δεν ζαρώνουν, δεν τρέχουν
Τεχνολογία που αποτρέπει το ξεφλούδισμα
Πινέλο κατάλληλο για καλύτερη κάλυψη
Υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες
Cruelty free
Πλούσιο και συνεχώς ανανεωμένο χρωματολόγιο (Πάνω από 200 κωδικοί αυτή τη στιγμή)
Πολυμερίζονται και σε UV και σε LED τεχνολογία
Απαλλαγμένο / free of  big 3

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Elena Manta
One of the companies I trust since their first steps!
Marialena Fioravantis
Amazing products, especially the soak off polish Gel It Up is incredibly thick, rich in colour, very easily spread and lasts for long! It can also be removed so easily! The colour chart is extensive! Personnel is very helpful! Keep up the good work!
Afroditi Milona

My order arrived in 24 hours! Everything is great and the Support is Top Notch!

Eva Greka

The best company by far! Excellent quality and long lasting products, enormous variety in their colour charts! Great customer service too!

Η γνώμη σου έχει σημασία!

Μοιρά σου την εμπειρία σου με τηνGEL.IT.UP by GIUP ®! Θα χαρούμε να λάβουμε τα σχόλιά σου. Συμπληρώστε τη φόρμα με την κριτική σου και την αξιολόγηση σου.

Review form