Γνωρίστε τα Foils της GEL.IT.UP by GIUP®

Η Gel it up διαθέτει ποικιλία προϊόντων για nail  art και σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για εξαιρετικές και μοναδικές δημιουργίες. Στο κείμενο που ακολουθεί, παρουσιάζουμε τα Foils.

Τα foils είναι υλικά που μας προσφέρουν πολλές εναλλακτικές όσον αφορά στη χρήση τους είτε σαν nail design, είτε σαν βάση για nail art. Εφόσον έχετε τοποθετήσει και πολυμερίσει το Foil gel:

Xρησιμοποιήστε ένα μικρό κομμάτι foil, τσαλακώστε το αρκετά, ανοίξτε το ξανά και εφαρμόστε το πάνω στο νύχι! Οι ζάρες που σχηματίζονται έχουν ως αποτέλεσμα ασυνάρτητα κομμάτια foil, σε διάφορα σχήματα κ μεγέθη, να αποτυπώνονται πάνω στο νύχι. Στο σημείο αυτό, θα θεωρήσετε πως το design έχει ολοκληρωθεί. Όμως όχι!!!! Έχετε ακόμη μία δυνατότητα…Εάν η βάση σας είναι το μαύρο και το foil ασημί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ημιδιάφανο βερνίκι από τη πλούσια συλλογή μας (GameofChrome) και να χρωματίσετε το foil.  Σε γυαλιστερό η και matte, η τεχνική αυτή είναι εξαιρετική.

Τοποθετήστε το foil σε όλη την επιφάνεια του νυχιού. Στη περίπτωση αυτή, εάν επιλέξετε ένα foil δαντέλας, με γράμματα η ακόμη και με διασκορπισμένα σχέδια, τη διαφορά θα κάνει η βάση που έχετε επιλέξει. Εφέ, όπως οι heavymetal και dazzleme, τα εκρηκτικά Fan (9Dcateye), το hologrameffect(601) ακόμη και τα platinumglitters (250, 251, 252, 253, 255) θα αναδείξουν και θα απογειώσουν το σχέδιο του foil.

3.60 (περιλ. ΦΠΑ 24%)
3.60 (περιλ. ΦΠΑ 24%)
3.60 (περιλ. ΦΠΑ 24%)
3.60 (περιλ. ΦΠΑ 24%)
3.60 (περιλ. ΦΠΑ 24%)
3.60 (περιλ. ΦΠΑ 24%)
3.60 (περιλ. ΦΠΑ 24%)
3.60 (περιλ. ΦΠΑ 24%)
Αυτό το Website χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να περιηγείστε στον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.