Χειμερινά Tips για την υγεία των νυχιών σας

Η είσοδος της χειμερινής περιόδου επηρεάζει σταδιακά τη υγεία των νυχιών σας. Η μετάβαση από τις χαμηλές θερμοκρασίες του εξωτερικού περιβάλλοντος στις θερμότερες και ξηρότερες οδηγεί στην απώλεια της φυσικής υγρασίας των νυχιών με αποτέλεσμα να γίνονται αρκετά πιο εύθραυστα. Εάν δεν θέλετε να περάσετε όλο τον χειμώνα κρύβοντας τα χέρια σας σε γάντια, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές ώστε να διατηρήσετε τα χέρια και τα νύχια σας υγιή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης για το δέρμα περίοδο.

Φορέστε γάντια

Κατά τη διάρκεια των οικιακών εργασιών, φορέστε προστατευτικά γάντια. Η επαφή του δέρματος και των νυχιών με καθαριστικά προϊόντα και νερό αντίστοιχα, κάνει το δέρμα ξηρό και τα νύχια εξαιρετικά εύθραυστα.

Φροντίστε το δέρμα και τα επωνύχια σας

Εφαρμόστε καθημερινά μια ενυδατική κρέμα πλούσια σε μαλακτικά συστατικά και λαδάκι επωνυχίων. Η τακτική εφαρμογή των παραπάνω, θα  σας προσφέρει μαλακό δέρμα, χέρια κομψά με υγιή όψη χωρίς σκασίματα και παρανυχίδες.

Τακτική περιποίηση

Επισκεφτείτε τακτικά τη τεχνήτρια νυχιών σας για απλό μανικιούρ. Το τακτικό κόψιμο και λιμάρισμα των νυχιών καθώς και ο καθαρισμός των επωνυχίων θα διατηρήσουν τα νύχια σας όμορφα και περιποιημένα.

Σωστή Διατροφή

Εφαρμόστε μια ισορροπημένη διατροφή για να διατηρήσετε τα νύχια άρτια και να τονώστε την ανάπτυξη τους . Οι τροφές που περιέχουν βιοτίνη, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, βιταμίνη Α και ψευδάργυρο είναι εξαιρετικές και πολύτιμες για την υγεία των νυχιών.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.