Γνωρίστε τα Builder Gel της GEL.IT.UP by GIUP®

Η GEL.IT.UP by GIUP® προσφέρει ποικιλία επιλογών όσον αφορά στα builder systems, και μια από αυτές είναι τα builder gel τα οποία με τη σειρά τους κατηγοριοποιούνται ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε nail set.
Τα builder gel κατηγοριοποιούνται όχι μόνο ως προς τη διαδικασία που ακολουθείτε για την εφαρμογή τους αλλά και ως προς το είδος του nail set που επιθυμείτε να δημιουργήσετε, καθώς και τη ρευστότητα τους. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί, πως παρόλες τις διαφορές τους, οποιοδήποτε builder gel και αν επιλέξετε, η ανθεκτικότητα και η αντοχή του καθενός, θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Αρχικά ας αναφερθούμε στα 3 – in – 1 Builder gel. Είναι μονοφασικά gel, δηλαδή, δεν απαιτείται βάση πριν την τοποθέτησή τους. Χαρακτηρίζονται για τη σταθερότητά τους καθώς είναι μικρής ρευστότητας , γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για τεχνίτες / τεχνίτριες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κλάδο της αισθητικής άκρων αλλά και για κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να εργάζεται με ένα υλικό εύχρηστο και πυκνόρρευστο. Τα 3 – in – 1 Builder gel διατίθενται σε τρία χρώματα Clear, Cover και Pink. Επιπλέον, στη κατηγορία αυτή ανήκει και το νέο μας Cool Care Builder gel , το οποίο έχει ως βασικό του πλεονέκτημα πως «δεν καίει» κατά τον πολυμερισμό. Επίσης , το Cool Care gel είναι αρκετά διαυγές, και επομένως, δύναται να χρησιμοποιηθεί και για πιο περίτεχνα nail set όπως χτιστό γαλλικό όπου αναμιγνύουμε το gel με διάφορα διακοσμητικά και επιζητάμε εντελώς διάφανο αποτέλεσμα

Ακολουθούν επάξια, τα επίσης μονοφασικά Premium gel. Χαρακτηρίζονται, όμως, από τις ίνες fiber glass που περιέχουν, γεγονός που τα καθιστά έξτρα σκληρά και ανθεκτικά. Είναι μεσαίας ρευστότητας, δηλαδή δεν «τρέχουν» και διατίθενται σε Clear και τέσσερις ακόμα αποχρώσεις Cover, Pink, Blush και Super White.

Συνεχίζουμε με ένα ακόμα μονοφασικό gel, που δε θα έπρεπε να απουσιάζει από τη «συλλογή» κανενός επαγγελματία, και δεν είναι άλλο από το Crystal Clear gel. Πρόκειται για ένα gel αδιαμφησβήτητα διαυγές με κρυστάλλινη όψη , παχύρρευστο και συνεπώς σταθερό κατά την εφαρμογή. Οποιοδήποτε διακοσμητικό ( glitter, trucks, confetti κλπ) και αν επιλέξετε να τοποθετήσετε στο εσωτερικό του, διατηρεί στο έπακρο τη λάμψη του. Επιπλέον, η εφαρμογή μιας λεπτής στρώσης Crystal Clear gel πάνω από Babyboomer ή κάποιο nail art gel painting (πριν το Top Coat) ομογενοποιεί τα χρώματα προσδίδοντας την αίσθηση του βάθους.

Τελευταίο στη λίστα των Builder gel, συναντάμε το Crème de la creme. Αποτελεί ένα καινοτόμο και μοναδικό προϊόν λόγω της συσκευασίας του. Το σωληνάριο, μέσα στο οποίο είναι τοποθετημένο, καθιστά στην εφαρμογή του εύκολη και γρήγορη καθώς δεν απαιτείται πινέλο αλλά, επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε 3D nail art , όπως το γνωστό κοχύλι. Πρέπει , όμως, να αναφέρουμε πως πρόκειται για ένα τριφασικό gel, που σημαίνει πως απαιτείται τοποθέτηση απλής βάσης ημιμόνιμου βερνικιού πριν την εφαρμογή του και , επιπλέον, είναι αρκετά παχύρευστο και κρεμώδες.

Εξαντλημένο
29.02 (23.40 προ ΦΠΑ 24%)
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.