Γνωρίστε τις Βάσεις της GEL.IT.UP by GIUP®

Εξαντλημένο
16.80 (περιλ. ΦΠΑ 24%)

Η Base coat (με το μπλε καπάκι) αποτελεί την πρώτη μας επιλογή για την εφαρμογή ημιμόνιμου βερνικιού.  Επιπλέον, σημαντικό ρόλο παίζει και στα Builder Systems καθώς είναι απαραίτητη για την εφαρμογή του Multimix αλλά και του Crème de la Crème.

Η Flexi base αποτελεί επιλογή για νύχια σχετικά εύθραυστα καθώς  είναι  αρκετά εύκαμπτη, γεγονός που αποτρέπει το σπάσιμο του νυχιού. Όσον αφορά στη σύσταση, είναι πιο παχύρευστη από την απλή. Εκτός από clear, διατίθεται σε δύο αποχρώσεις pink και cover τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν χρώμα αλλά και ως βάσεις για ένα γαλλικό μανικιούρ.

18.50 (περιλ. ΦΠΑ 24%)
18.50 (περιλ. ΦΠΑ 24%)
18.50 (περιλ. ΦΠΑ 24%)

Η Brush on builder είναι μια βάση-gel σε μπουκάλι. Αρκετά πιο παχύρευστη από τις ανωτέρω, αποδίδει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή στο ημιμόνιμο μανικιούρ. Επιπλέον, δύναται να χρησιμοποιηθεί για ενίσχυση του φυσικού νυχιού και για μικρή επέκταση έως 3mm αλλά και για να διορθώσετε τυχόν ατέλειες της επιφάνειας του φυσικού νυχιού. Έπειτα από κάθε τοποθέτησή του ως gel, έχετε τη δυνατότητα να το διαμορφώσετε με τη λίμα , εάν το επιθυμείτε. Διατίθεται σε clear, pink και cover τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν χρώμα αλλά και ως βάσεις για ένα γαλλικό μανικιούρ.

Τελευταία στην κατηγορία των Βάσεων είναι η ενισχυμένη βάση 5-in-1 σε clear, milky white, milky pink, pretty pink, glittery peach, soft nude, αποχρώσεις που προσφέρουν ποικιλία επιλογών για γαλλικό μανικιούρ αλλά και για απλό ημιμόνιμο. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σαν απλή βάση (επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή), είτε  σαν gel για ενίσχυση του φυσικού νυχιού και μικρή επιμήκυνση. Επιπλέον, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για να κολλήσετε διάφορα διακοσμητικά και strass. Τέλος, είναι πιο λεπτόρευστη σε σχέση με την Brush on builder.