Γνωρίστε το Bubble gel white της GEL.IT.UP by GIUP®

Η Gel it up διαθέτει ποικιλία ειδών για nail  art και σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για εξαιρετικές και μοναδικές δημιουργίες. Στο κείμενο που ακολουθεί, παρουσιάζεται το Bubble gel white.

Πρόκειται για ένα θαυμαστό υλικό, εύχρηστο και με τόσες δυνατότητες που κυριολεκτικά θα απογειώσει τις δημιουργίες σας. Και είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του…. Φούσκες!!!! Τα σχέδια που πηγάζουν από το υλικό αυτό είναι χαρακτηριστικά,  για τον όγκο τους, αλλά και για τις αφράτες και ομαλές άκρες τους. Μπορεί να πάρει το χρώμα κάθε ημιμόνιμου βερνικιού προσφέροντας έτσι άπειρους συνδυασμούς για μοναδικές και πρωτότυπες δημιουργίες.

Θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε το διάσημο Nail art «κοχύλι»!!! Ένα πολυπόθητο και πάντα αγαπημένο σχέδιο, που υπερισχύει τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται παιχνιδάκι με το bubble gel. Προσθέστε το χρώμα που επιθυμείτε σε μια ποσότητα υλικού, ανακατέψτε και έπειτα με ένα λεπτό πινέλο γραμμικού σχηματίστε το κοχύλι σας. Αφού ολοκληρώσετε το σχέδιο έχετε 3 επιλογές:

  1. Πριν τον πολυμερισμό, έχετε τη δυνατότητα να το «ψεκάσετε» με το GlitterFinish από τη συλλογή TheStoneCollection και στη συνέχεια να πολυμερίσετε.
  2. Συνεχίζετε στον πολυμερισμό, εφαρμόζετε μια λεπτή στρώση NonWipeTopCoat και κατόπιν επιλέγετε μια από τις Dazzleme σκόνες. Ο συνδυασμός των εφέ αυτών με το σχέδιο κοχύλι αποτελεί το must του καλοκαιριού!
  3. Συνεχίζετε στον πολυμερισμό και εφαρμόζετε μια λεπτή στρώση Non Wipe Top Coat.

Φυσικά η καλλιτεχνική δύναμη του bubble gel  δεν σταματά εδώ!! Οι ανωτέρω συνδυασμοί δύναται να εφαρμοστούν και σε άλλα 3D σχέδια όπως αστερίες, μικρά κοχυλάκια, γραμμικά σχέδια αλλά και  λουλούδια, σχέδια Boho. Ιδανικά μπορείτε να σχεδιάσετε πρώτα το περίγραμμα με μαύρο και στη συνέχεια να γεμίσετε με Bubble gel.

Αυτό το Website χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να περιηγείστε στον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.