Γνωρίστε την 3D Sculpture paste white της GEL.IT.UP by GIUP®

Η GEL.IT.UP by GIUP® διαθέτει ποικιλία ειδών για nail  art και σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για εξαιρετικές και μοναδικές δημιουργίες. Στο κείμενο που ακολουθεί, παρουσιάζεται η 3D Sculpture paste white.

Η 3D Sculpture paste white είναι ένα υλικό αρκετά παχύρευστο σε γαλακτερό χρώμα. Λόγω της σύστασής της είναι ιδανική για 3d nail art! Πιο συγκεκριμένα , μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κλαδί φύλλων, φιόγκους, καρδιές, ακόμα και λεπτές γραμμές τύπου «spider». Τα σχέδια αυτά αποτελούν μια εξαιρετική  επιλογή για την διακόσμηση οποιουδήποτε nail set, ειδικά στη περίπτωση που στερείστε χρόνο για τη παροχή σας, καθώς είναι γρήγορα στην εφαρμογή και ταυτόχρονα εντυπωσιακά.

Αρκετά εντυπωσιακό θεωρείται εάν δημιουργήσετε ένα 3d nail art  πάνω σε μεταλλικό εφέ ( Giup heavy metal powder) και μετέπειτα εφαρμόσετε ένα ημιδιάφανο βερνίκι της επιλογή σας, είτε από τη συλλογή Game of Chrome, είτε από τα υπόλοιπα , όπως το 15A , το 2061 ή το 2060. Τα σκούρα ημιδιάφανα χρώματα προσδίδουν μια μυστηριώδη νότα στη συνολική εικόνα του σετ καθώς συνθέτουν σκιάσεις , ενώ  από τα ανοιχτόχρωμα λαμβάνουμε το άρωμα της άνοιξης και του καλοκαιριού μέσω της λάμψης και της έντασής  εκπέμπουν.

Επιπροσθέτως, η 3D Sculpture paste white δύναται να αναμιχθεί με οποιοδήποτε ημιμόνιμο χρώμα, παρέχοντάς σας τη ευελιξία να δημιουργήσετε τα παραπάνω σχέδια στο χρώμα της επιλογής σας. Η σύσταση της πάστας μετατρέπει οποιοδήποτε γραμμικό σχέδιο σε 3D.   Ένα θαυμάσιο και ταυτόχρονα εύκολο σχέδιο, που δίχως κόπο προκύπτει από την τεχνική αυτή, είναι για παράδειγμα ένα 3d τριαντάφυλλο.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.