Αγόρασε Τα Αγαπημένα Σου GEL.IT.UP By GIUP® Προϊόντα, Με 4 Άτοκες Δόσεις, Χωρίς Πιστωτική!

GEL.IT.UP Now…PAY LATER!

Πλήρωσε με άτοκες δόσεις Finloup

Με μεγάλη μας χαρά σε ενημερώνουμε ότι πλέον συνεργαζόμαστε με τη finloup – τώρα μπορείς να αγοράσεις σήμερα αυτό που χρειάζεσαι και να πληρώσεις αργότερα!

Η finloup σου δίνει τη δυνατότητα να “σπάσεις” το κόστος της αγοράς σε 4 ίσες, άτοκες δόσεις, χωρίς να έχεις πιστωτική κάρτα ή να παίρνεις κάποιο δάνειο από τράπεζα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τους κωδικούς του online banking σου. Μάθε εάν μπορείς να αγοράσεις μέσω finloup μέσα σε λίγα clicks!

1. Δημιούργησε το τέλειο καλάθι 😏

Ήθελες να αγοράσεις τα προϊόντα μας, αλλά σκεφτόσουν την τιμή; Με τη Finloup, απλά διαλέγεις τα προϊόντα που αγαπάς…

Αγορά τώρα

2. Επίλεξε τη finloup ως τρόπο πληρωμής

Η finloup αυξάνει την αγοραστική σου δύναμη. Θα ανακατευθυνθείς με ασφάλεια στη finloup όπου θα αγοράσεις τα προϊόντα που επέλεξες με άτοκες δόσεις…

Αγορά τώρα

3. Μόνο με τη χρεωστική σου κάρτα!

Βάλε μόνο τα στοιχεία της χρεωστικής σου κάρτας και όλα θα γίνουν αυτόματα. Ξέχνα τις πιστωτικές με υψηλά επιτόκια και τα δάνεια με απαγορευτικά έξοδα φακέλου.

Αγορά τώρα

Την επόμενη φορά που θα ψωνίσεις σε εμάς, απλά επίλεξε finloup στο checkout για να πληρώσεις με 4 άτοκες δόσεις. 0 τόκος, 0 έξοδα.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.